Att göra i Båstad och Torekov

Hotell Hovs Hallar mellan Båstad och Torekov

Vi på Hotell Hovs Hallar har gäster från hela Sverige, och även från andra länder. Våra gäster, både företag och privatpersoner, som besöker Båstad och Torekov-området frågar ofta oss om vad som finns att göra i närheten. Vi hjälper gärna till och ger förslag. Även om många ser områdena som typiska sommarorter så är sanningen den att det finns mycket att göra året runt i Båstad och Torekov.

Hotell Hovs Hallar är beläget på den natursköna Bjärehalvön i Skåne. Både Båstad och Torekov kan nås via antingen gång, cykel eller bil. Hotellet är uppdelat på olika gårdar, som du kan läsa mer om här på vår hemsida. Utöver hotellverksamheten tar vi också emot konferenssällskap och vi kan erbjuda ett stort utbud av aktivitetspaket. Vill du veta mer om Hotell Hovs Hallar och vårt erbjudande? Tveka inte att höra av dig via telefon eller email. Alla kontaktuppgifter hittar du också här på vår hemsida.

Hovs Hallar

info@hovshallar.com
0431- 44 83 70

Kontakta oss gärna för mer information!

Namn*

E-post*

Meddelande

Att göra i Båstad och Torekov

Roliga saker att göra i Båstad och Torekov

I den här texten tänkte vi bjuda på fyra härliga saker att göra i området runt Båstad och Torekov. Såklart finns det en charm i att upptäcka sina egna smultronställen, och i den här listan kan vi omöjligt berätta om alla aktiviteter man kan göra och platser att besöka. I den här listan hittar du helt enkelt några av våra personliga favoritsaker att göra i Båstad/Torekov-området.

1. Gör en heldag vid havet

Både Torekov och Båstad ligger längs med den vackra Skåne-kusten. Här finns ett stort antal av fina badplatser och det är inte svårt att spendera en heldag på stranden, vilket många väljer att göra. Under sommarhalvåret är badande en av de största anledningarna till att så många väljer att besöka Båstad och Torekov. I både Torekov och Båstad finns det många badplatser och allt som hör till – glass, strandpromenader och bryggor att dyka från. Letar man efter något att göra är bad ett perfekt alternativ eftersom de som vill ta det lugnt kan ligga och sola på stranden medan de mer aktiva simmar och hoppar i vattnet.

2. Golf i Båstad och Torekov

Golf är kanske inte det självklara alternativet för alla som letar efter något att göra i Båstad och Torekov-området. Men sanningen är att spela golf faktiskt är något de flesta kan göra. Du behöver inte vara proffs eller ens ha grönt kort för att testa att slå några bollar. I närheten av Båstad och Torekov finns flera av Sveriges bästa golfbanor, och kanske de vackraste också. Böljande landskap och grönskande natur kan tilltala de flesta. Bland våra gäster är Bjäre GK, Båstads GK och Torekov GK några av de mest populära alternativen.

3. Gör en utflykt till Hovs Hallar

För den som letar efter något att göra och tycker om vacker natur är Båstad och Torekov ett säkert kort. Hovs Hallar är ett fantastiskt naturreservat med natur som hämtad från filmens värld. Gör en utflykt hit och upptäck de dramatiska klippformationerna som möter havet på ett mycket effektfullt sätt. Här är det enkelt att spendera en dag med att göra ingenting – strosa runt och se dig omkring i naturen. Det är ett perfekt sätt att få lite återhämtning och ladda batterierna.

4. Upptäck de små mysiga butikerna

Något som är populärt att göra är att besöka de små hemtrevliga butikerna som finns utspridda över hela Bjärehalvön, inte minst inne i Torekov och Båstad. Här kan du hitta hemgjorda bakverk, egenodlade grönsaker och handgjorda kläder, och mycket mer. Om du inte har något att göra en dag kan shopping på Bjärehalvön vara ett klokt val. Utbudet av butiker är lika personligt som varierat och det finns tillräckligt många butiker runtom Båstad och Torekov för att shoppa en hel dag.

Boka din vistelse hos Hotell Hovs Hallar

Aktiviteterna ovan har uppskattats av många av våra gäster. När du besöker Båstad och Torekov är du alltid välkommen att bo hos oss. Här finns mycket att göra för både företag och privatpersoner. Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Är du redo att boka din vistelse redan nu kan du enkelt göra det direkt här på vår hemsida.

Efter en dag full med aktiviteter är du välkommen in till oss

Att det finns mycket att göra i Båstad och Torekov kan nog de flesta som varit här skriva under på. Oavsett vilka intressen du har så finns här något för alla. Efter en händelserik dag med kanske en aning trötta ben så är du varmt välkommen in till oss på Hovs Hallar Hotell & Restaurang. Varför inte avsluta dagen med en middag i naturnära miljö med råvaror från bygden, eller njut av lugn och ro på ditt hotellrum. Vi som arbetar här känner väl till området och ger dig gärna tips på vad du kan upptäcka under din vistelse hos oss. Vi hoppas du kommer njuta av dina aktiviteter i Båstad och Torekov och att du får en oförglömlig upplevelse hos oss. Välkommen att kontakta oss idag för bokning av hotell.

Välkommen till Hotell Hovs Hallar!

This post is also available in: Danska