Boende Bjärehalvön

HOTELL HOVS HALLAR

Boende och övernattning på Bjärehalvön

Är du sugen på att besöka nordvästra Skåne och Bjärehalvön? Halvön har mycket att erbjuda; aktiviteter inom kultur, sport, friluft och avslappning. Såklart erbjuds allt detta i en svårslagen omgivning och otroligt naturlandskap.

Hovs Hallar är ett hotell beläget på Bjärehalvöns yttersta spets. Vi erbjuder övernattning för både företag och privatpersoner. För företag kan vi också erbjuda konferensmöjligheter för ett stort antal konferensdeltagare. Såväl konferenslokaler som rum för privatpersoner finns i olika storlekar och prisklasser. Hovs Hallar erbjuder något för alla.

Sök lediga rum här!

Övernattning Bjärehalvön – Närmre naturen kommer du inte

Hovs Hallars hotell ligger i ett naturreservat i spektakulär natur. Med bergsformationer, vackra slätter och en havsutsikt med obruten horisont kan vi garantera att en vistelse här blir en minnesvärd sådan.

Människor har i århundraden bott på Bjärehalvön, något som de många fornlämningar vittnar om. Här har forntida historia utspelats och på senare år har också flera filmer spelats in i det dramatiska landskapet. Efter att ha besökt Bjärehalvön är det lätt att förstå människors stora fascination för området.

bjärehalvön aktiviteter

Aktiviteter på Bjärehalvön – Stort utbud

På Bjärehalvön finns både byar och städer. Båstad är en av de mer populära orterna som tusentals turister besöker varje sommar. Här finns ett brett utbud av aktiviteter som museum, guidade stadsturer, hantverkskonst och mycket mer.

Längre söderut hittar man semesterparadiset Torekov. Denna lilla ort lockar människor från när och fjärran. Här finns också många upplevelser att utforska. Bland annat bad, surfing och en skånsk traditionell matkultur.

Golfpaket för Bjärehalvön – Seaside Golf

Golf är en populär folkrörelse och alla typer av människor uppskattar den roliga utomhussporten. På Bjärehalvön finns många klassiska golfbanor såsom Bjäre GK, Båstad GK och Torekovs GK. Alla har gemensamt att det är såväl en golf- som naturupplevelse att gå en runda. Även om man inte är intresserad av naturlandskap är det svårt att inte bli förvånad över den variation som miljön bjuder på med allt från berg, raukar och klippor till dungar och slätter.

Vi på Hovs Hallar erbjuder ett golfpaket som heter Seaside Golf. Det är ett populärt alternativ och passar såväl amatören som proffsen, ung som gammal. I paketet ingår en endagsgreenfee, en trerättersmiddag och övernattning. Självklart bjuds det på en stor hotellfrukostbuffé på morgonen. Utforska en av de ovan nämnda populära golfbanorna eller hitta din egen personliga favorit. Golfbanor finns det gott om på Bjärehalvön.

boende bjärehalvön

När det är dags att boka boende på Bjärehalvön…

…tveka inte att höra av dig till oss! Vårt läge, med närhet till natur, Båstad och Torekov gör oss till ett bra val för alla som uppskattar hotellupplevelser i lugn och men ändå vill ha möjlighet att ta sig in till stadslivet.

Boka idag här på vår hemsida! Om du har några frågor eller funderingar är du självklart välkommen att kontakta oss via telefon eller mail. Alla kontaktuppgifter hittar du här på vår hemsida.

Varmt välkommen till oss på Hovs Hallar!

Boka konferens vid havet

Hos oss kan ni konferera i en natur skapad av sol, vind och vatten. Totalt har vi fem konferenslokaler med olika storlekar, standard och prisklasser. Ett möte hos oss kombinerar effektivt arbete med underbar natur.

LÄS MER

Välkommen på lunch

Samtliga vardagar: 11.30-14.30

Lunchmeny denna vecka