Bröllop vid havet Skåne

Står ni i begrepp att gifta er? Till att börja med: grattis! Det kan dock vara mycket att tänka på när man planerar sitt bröllop. Inte minst är festlokalen för bröllopet viktig. Bröllopet kommer vara ett minne för livet, därför är det också viktigt att tänka igenom denna del noga. En av de vackraste platserna i Sverige är Bjärehalvön i nordvästra Skåne. Bjärehalvön passar också ypperligt för bröllop!

Hovs Hallar är ett klassiskt hotell beläget på den natursköna Bjärehalvöns yttersta spets. Med närhet till både Båstad och Torekov finns det möjlighet till att åka in till stadslivet men fortfarande avnjuta en hotellvistelse i total lugn och ro.

Hovs Hallar

info@hovshallar.com
0431- 44 83 70

Kontakta oss gärna för mer information!

Namn*

E-post*

Meddelande

bröllop vid havet skåne

Festlokalen för ert bröllop på Bjärehalvön – Hovs Hallar i Skåne

Vi på Hovs Hallar har lång erfarenhet av att ha bröllopsgäster och bröllopspar hos oss. Oavsett hur stort eller litet, från ni som enskilt par eller alla släktingar och vänner ni kan tänka er, kan ni vara säkra på att er speciella dag blir så speciell som ni vill att den ska bli.

Vi skräddarsyr och anpassar oss efter bröllopsparets och de ansvarigas behov och önskemål. Vi vet att det sista man vill tänka på under ett bröllop är logistik och praktikaliteter. Vi finns här som spindeln i nätet för att allting ska fortgå så smidigt som möjligt.

Bröllop på Bjärehalvön – Bröllop vid havet i Skåne

Bjärehalvön är en vacker plats och en av de vackraste områdena är det naturreservat som Hovs Hallar ligger i. Här finns mäktiga klippor, stora slätter, raukar och vackra vatten. Det gör sig både bra på bröllopsbilder och uppskattas av bröllopets gäster.

bröllop bjärehalvön

Fem anledningar att ha ert bröllop på Bjärehalvön

  • Lång erfarenhet av bröllopsplanering för både små och stora tillställningar.
  • Vi är serviceinriktade och fokuserar på att ni som brudpar ska ha en så bra dag som möjligt, och givetvis era gäster också.
  • Vacker natur med närhet till allt ifrån stadsliv, raukar, slätter och hav.
  • Särskild bröllopsmeny som tas fram i samarbete med er som brudpar. Ni berättar era önskemål och vi ger förslag på hur vi kan tillgodose dem.
  • Hovs Hallar är en komplett hotellanläggning med allt som kan tänkas för en fantastisk vistelse. Festlokal, bröllopssvit, badtunna, restaurang med havsutsikt och obruten horisont är bara en del av allt vi kan erbjuda för ert bröllop vid havet i Skåne.

Bröllop vid havet i Skåne – Hovs Hallar

När det är dags för er att bestämma plats för ert bröllop i Skåne hoppas vi att höra ifrån er. Kontakta oss idag för en utförlig offert, eller om ni bara har frågor eller funderingar kring ett eventuellt bröllop hos oss. Kontakta oss via telefon, mail eller via vårt kontaktformulär. Alla våra kontaktuppgifter hittar ni här på vår hemsida.

Varmt välkommen till oss på Hovs Hallar!