Bröllop & fest

Bröllop, fest eller bemärkelsedag

Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy bröllop och fester utifrån era egna behov och önskemål. Vi välkomnar alla storlekar av festligheter och restaurangen är väl förberedd att hantera även de största sällskapen tack vare vår konferensverksamhet.  Från den första anblicken av horisonten tills ni lägger er till havets sus på kvällen, blir ert bröllop, fest eller bemärkelsedag ett minne för livet.

Bröllopskoordinator

brollop@hovshallar.com
0431- 44 83 70


Vi tycker det är kul att du vill fira hos oss

Det finns alltid något att fira!
Vi har lokalerna för alla era fester, stora som små sällskap. I stora restaurangen med fantastisk utsikt över Kattegatt har vi plats för ca 110 sittande gäster, perfekt för ert bröllop men även för andra arrangemang. Den lite mindre restaurangdelen går att dela av och passar perfekt till sällskapet
som är upp till 60 personer, även den med härlig utsikt över havet. Kika även på Terrassen som är en av våra konferenslokaler som används flitigt till fester och olika evenemang, t ex yogaklasser. 

Naturen och utsikten bjuder vi på!

Allt fler gifter sig där det är lugnt och skönt 

Hovs Hallar har lockat med sin storslagna natur, med mäktiga klippformationer och en obruten horisont i hundratals år. Klipporna har gestaltats av kända filmskapare som Ingmar Bergman och tusentals konstnärer och fotografer följandes hans spår. Från utsikten av vår restaurang är det inte ovanligt att se hela bröllopssällskap på språng genom vidderna för att hitta sin plats i naturen.

På Restaurang och Hotell Hovs Hallar har vi lång erfarenhet av att skräddarsy bröllop utifrån era egna behov och önskemål. Vi tar hand om allt ifrån er intima sittning för två i naturen till det största bröllopet med vänner och familj som alla har en chans att bo över och avrunda festligheterna med en paus i vardagen.

Den fantastiska miljön med storslagen utsikt får ni på köpet utöver detta lovar vi er en personlig känsla med god mat och trevlig service. Vi hjälper er gärna med professionella kontakter för allt vad festen kräver; bröllopskoordinator, bröllopsfotograf, livemusik, DJ, transporter, blomsterarrangemang med mera.

Fyrverkerier samt konfetti är ej tillåtet.


Bröllopsmeny

Vi hjälper er med menyförslag till både bröllop och fest, skicka ett e-post till info@hovshallar.com eller ring oss på 0431- 44 83 70 för menyförslag.Kontakta oss för en utförlig offert

Bröllopskoordinator
brollop@hovshallar.com
0431- 44 83 70

Skriv era kontaktuppgifter i meddelandet.


Namn*

E-post*

MeddelandeBröllopsfoto

De vackra bilderna från Hovs Hallar överst i bildspelet på denna är tagna av bröllopsfotograf  Anna Lauridsen på Kullafoto


Åk med stil

Varför inte passa på att åka i en Rolls Royce, Silver Cloud från 1961 på er bröllopsdag. Vi samarbetar med företaget CAB-resor  – kontakta oss eller företaget direkt för offert.

This post is also available in: Engelska Tyska Polska