Bröllop & fest

Bröllop, fest eller bemärkelsedag

Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy bröllop och fester utifrån era egna behov och önskemål. Vi välkomnar alla storlekar av festligheter och restaurangen är väl förberedd att hantera även de största sällskapen tack vare vår konferensverksamhet.  Från den första anblicken av horisonten tills ni lägger er till havets sus på kvällen, blir ert bröllop, fest eller bemärkelsedag ett minne för livet.

Bröllopskoordinator

brollop@hovshallar.com
0431- 44 83 70

Vi tycker det är kul att du vill fira hos oss

Att fira en speciell högtid med vänner och familj är något alldeles speciellt det spelar ingen roll om man ska fira konfirmationen, ska fylla femtio eller 80 år. Att fira det tillsammans med de man bryr sig om är något av det mest festligaste och högtidliga man kan vara med om. Att miljön och utsikten sedan är oemotståndlig bjuder vi på. Vi har lokaler som passar den intima sittningen för två och kan servera upp till 170 sittande gäster med utsikt över havet.

Allt fler gifter sig där det är lugnt och skönt 

Hovs Hallar har lockat med sin storslagna natur, med mäktiga klippformationer och en obruten horisont i hundratals år. Klipporna har gestaltats av kända filmskapare som Ingmar Bergman och tusentals konstnärer och fotografer följandes hans spår. Från utsikten av vår restaurang är det inte ovanligt att se hela bröllopssällskap på språng genom vidderna för att hitta sin plats i naturen.

På Restaurang och Hotell Hovs Hallar har vi lång erfarenhet av att skräddarsy bröllop utifrån era egna behov och önskemål. Vi tar hand om allt ifrån er intima sittning för två i naturen till det största bröllopet med vänner och familj som alla har en chans att bo över och avrunda festligheterna med en paus i vardagen.

Den fantastiska miljön med storslagen utsikt får ni på köpet utöver detta lovar vi er en personlig känsla med god mat och trevlig service. Vi hjälper er gärna med professionella kontakter för allt vad festen kräver; bröllopskoordinator, bröllopsfotograf, livemusik, DJ, transporter, blomsterarrangemang med mera.


Bröllopsmeny

Vi hjälper er med menyförslag till både bröllop och fest, skicka ett e-post till info@hovshallar.com eller ring oss på 0431- 44 83 70 för menyförslag.


Kontakta oss för en utförlig offert

Bröllopskoordinator
brollop@hovshallar.com
0431- 44 83 70

Namn*

E-post*

Meddelande


Bröllopsfoto

De vackra bilderna från Hovs Hallar överst i bildspelet på denna är tagna av bröllopsfotograf  Anna Lauridsen på Kullafoto

This post is also available in: Engelska Polska