Det bästa av två världar

Örtbad & massage

Tillsammans med Torekovs Warmbadhus erbjuder vi det bästa av två världar. Lyxa till det och hitta det totala lugnet. Upplev Bjärehalvöns spektakulära sceneri precis utanför dörren. Närheten till havet och den orörda naturen ger näring till kropp och själ.

Njut av ett varmt örtbad och en härlig rygg & nackmassage i Torekovs Warmbadhus. Tid för utflykter eller naturupplevelser. Ta ett avkopplande bad i våra badtunnor under bar himmel, eller slappna av en stund i vår bastu med havsutsikt. På kvällen bjuds det på en härlig trerättersmeny i vår restaurang, där vi tar det närodlade som en självklarhet. Morgonen därefter serveras en riklig frukostbuffé – ackompanjerad av en vidunderlig utsikt.

Paketet inkluderar:

  • 25 min örtbad samt 25 min massage
  • Trerättersmiddag
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé

Lägg till en extra natt i samband med ditt paket för endast 995,-/natt inkl frukost i dubbelrum mot land (i mån av plats, +300,- i dubbelrum med havsutsikt)

Det går bra att boka en extrasäng till paketpriset. Kostnaden är 300 kr. Notera att kostnad för måltider inte ingår för extrasängen utan debiteras beroende på gästens/barnets ålder.


Restaurang Hovs Hallar serverar lunch på vardagar och är öppen för kvällsservering. På sommaren erbjuder vi grillkvällar på onsdagar under juli och augusti. Läs mer om våra evenemang.

Boka ditt warmbadshuspaket idag

This post is also available in: Swedish Polish