Laddar Evenemang

« All Events

Fotokurs på Hovs Hallar 8-10 oktober ENDAST FYRA PLATSER KVAR!

8 oktober - 10 oktober

FOTOKURS MED ANDERS SPETZ & MAGNUS HÖÖG

Är du fotointresserad och vill utveckla dina kunskaper inom landskapsfotografering?
Då har du chansen nu! Vi erbjuder fotoworkshop med två erfarna fotografer.

  • Paketet inkluderar:

  • Fotoworkshop Hovs Hallar 8-10 oktober 2021 – Pris per person i dubbelrum: SEK 6 395 SEK
  • Enkelrumstillägg 600 SEK
  • Måltider enligt program
  • Tillgång till jacuzzi och bastu under vistelsen.
  • Badrock och badtofflor ingår. Medtag badkläder
  • Fullständig info finns under våra paket Fotokurs på Fotokurs Hovs Hallar

Fotograf Anders Spetz

Anders är en passionerad friluftsmänniska och fotograf. Fotografi och bildintresse har funnits med hela vägen från svartvitt och mörkrum till dagens digitala foto och Lightroom.

Entreprenörskap och kreativt skapande kombinerar Anders idag till en palett av engagemang i både näringsliv och konstkretsar.

”Friluftsliv och kreativt skapande har hjälpt mig att utvecklas som företagsledare, entreprenör och människa. Jag delar gärna med mig av mina kunskaper och filosofier inom fotografi och personlig utveckling. Friluftsliv och foto kan hjälpa oss att lära nytt, må bra och växa”

Instagram: kulspetz

Magnus Höög, landskapsfotograf bosatt i Falun

Jag fotograferar därför att det låter mig se världen med andra ögon. Det ger mig tid att reflektera, att stanna upp och se omgivningens alla detaljer. Detaljer som jag annars kanske missar på min väg mellan punkt A och punkt B.

För mig fungerar landskapsfotografi som ett andningshål i en yrkesvardag som kan både rulla på snabbt och innehålla avancerade moment; bägge delarna ställer krav på min närvaro. Återhämtningen är att stå ensam längst ut på ett skär eller uppe på en fjälltopp. Detta mitt grundläggande behov försöker jag också återspegla i mina bilder.

En bild är en dörr för tanken. Jag strävar efter bilder som ger ögat och själen en harmonisk, men samtidigt spännande, upplevelse som gärna får räcka länge. Genom att hålla bilderna enkla med få element försöker jag uppnå detta. En bra bild uppstår genom betraktarens öga, men är också resultatet av mitt arbete.

Min huvudsakliga inriktning är landskapsfotografi, men jag uppskattar att få fotografera scen- och sportbilder. Det kan tyckas vara en märklig kombination, men mixen mellan långsamhet och fart fascinerar och sporrar mig.

Instagram: Magnushoog

This post is also available in: Engelska Polska

Detaljer

Börjar:
8 oktober
Slutar:
10 oktober

Detaljer

Börjar:
8 oktober
Slutar:
10 oktober