Bröllopslokal Båstad

Välkommen till Hotell Hovs Hallar!

Letar du efter bröllopslokal med närhet till Båstad?

Vi Hovs Hallar har lång erfarenhet av att anordna många typer av fester och har festlokaler nära Båstad som passar perfekt för en härlig fest. Oavsett om det är en födelsedag, bröllop eller något helt annat har vi en festlokal just för dig.

Hovs Hallar är ett hotell på Bjärehalvön i nordvästra Skåne. Beläget mitt emellan Båstad och Torekov är det nära till ett pulserande stadsliv och vackra badplatser. Kontakta oss idag för att boka en festlokal för att just din fest ska bli så bra som möjligt!

Hotell Hovs Hallar

info@hovshallar.com
0431- 44 83 70

Kontakta oss för mer information!

Namn*

E-post*

Meddelande

bröllopslokal båstad

Ingen fest är för stor eller liten för vår bröllopslokal i Båstad

Fester ska alltid vara roliga. Oavsett om vi firar att en person ska gå i pension, att någon fyller 15 eller precis har gift sig är det aldrig fel att anordna en fest.

Hovs hallar har hyrt ut bröllopslokaler utanför Båstad till en rad olika typer av bröllop. Det är inte ovanligt att våra gäster återkommer just för att bröllopsfesten blev så bra i våra lokaler. Ofta nämns den omgivande naturen och vår restaurang som viktiga anledningar till att de väljer att anordna fler fester hos oss. Inte minst är det populärt att välja Hovs Hallar då plats för bröllopet ska bestämmas.

Bjärehalvöns unika och fascinerande landskap

Bröllopslokalens läge spelar stor roll för vad gästerna tycker om festen. Hovs Hallar ligger i ett naturreservat och hotellet är omgärdat av storslagen natur. Här finns dramatiska klippformationer och raukar, men också slätter och grönområden. Och kanske ett och annat får. Ett naturskönt landskap som gör festen ännu mer minnesvärd.

lokal för bröllop båstad

Restaurang med närodlade råvaror och havsutsikt

Vi på Hovs Hallar tar mat seriöst. Vi tycker det är viktigt med kvalitet redan i råvarorna och odlar därför en stor del av våra grönsaker och frukter själva. Att avnjuta en trerättersmiddag hos oss är en liten fest i sig!

Att man avnjuter måltiden med en obruten havshorisont framför sig gör inte saken sämre. Här gör sig återigen Bjärehalvöns spektakulära natur sig påmind. Middagar blir bättre med fin omgivning.

Anordna bröllopsfesten i våra festlokaler nära Båstad

Det är vanligt att bröllopet och vigseln efterföljs av en fest. Vissa väljer att ha både en vigselceremoni och bröllopsfesten hos oss. Den omgivande naturen gör sig också väldigt bra på bröllopsfotona.

Med vår erfarenhet av fester och bröllop förstår vi vikten av att allting ska gå smidigt. Ingen vill tänka på praktikaliteter när det väntas en rolig fest. Därför agerar vi som spindlar i nätet vid behov, allt för att festen, bröllopet eller födelsedagskalaset ska bli så roligt som möjligt.

När festen ska planeras, hyr festlokal nära Båstad hos oss på Hovs Hallar

Vi ser fram emot att höra ifrån dig inför nästa fest. Vi kan garantera att vi gör allt för att din fest ska bli så bra som möjligt. Kontakta oss idag på telefon, mail eller via vårt kontaktformulär för att få en offert. Alla kontaktuppgifter hittar du här på vår hemsida.

Välkommen till Hovs Hallar!