Hotell i Torekov / Båstad

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ HOVS HALLAR!

Letar du boende i Torekov eller Båstad?

Båstad, Torekov och Bjärehalvön är kanske Skånes mest natursköna område. Vackert format av sol, vind och vatten utgör denna del av Sverige ett utmärkt ställe för både semester och jobbkonferens.

Hovs Hallar är ett hotell beläget nära Torekov och Båstad. Vi har lång erfarenhet av gäster från hela världen som vill njuta av en obruten horisont och underbar natur samtidigt som det är nära till både Torekov och Båstad. Vi på Hovs Hallar erbjuder boende för både privatpersoner och företag. För företag kan vi också erbjuda en fantastisk konferensmiljö och en rad olika aktiviteter som skapar en rolig, lärorik och minnesvärd konferens.

Sök lediga rum

Övernattning Båstad / Torekov – Mitt i ett naturreservat

Området som Hovs Hallar är beläget i är förklarat naturreservat och det är lätt att förstå varför. Landskapet är varierande både vad gäller nytt och gammalt och klippor och grönska. Människor har i många århundraden upplevt Bjärehalvöns fascinerande natur, något som de många fornlämningar på halvön vittnar om. Här hittar du också berg som grottliknande formationer, raukar och klippbranter. De många grönområdena med träd och dungar varierar landskapet på ett vackert sätt.

Miljön runt Hovs Hallar gör hotellet till det bästa valet för dig som uppskattar lugn och ro med naturen runt hörnet. Det skänker en harmoni som hjälper såväl fritid och semester som jobb och konferens.

Boende Torekov och Båstad med närhet till naturen

Alla som väljer att övernatta hos oss på Hovs Hallar är inte naturmänniskor. Året runt, inte minst under sommarhalvåret, är det fullt liv i många närbelägna städer. Båstad är en av de städer som erbjuder aktiviteter och upplevelser året runt. En vistelse på Hovs Hallar kan därför innebära både stadsliv och vandringsleder.

För de som är sugna på att göra en utflykt finns också semesterparadiset Torekov på bekvämt avstånd från Hovs Hallar. Att Hovs Hallar är beläget på kusten på lagom avstånd från Båstad och Torekov är en av anledningarna till att vi har många återkommande gäster.

Övernattning på Hovs Hallar utanför Båstad

Hovs Hallar har blivit många företags förstaval när konferenser ska anordnas. Anledningarna till detta är många. Att hålla konferensen i en naturskön omgivning skänker konferensens deltagare genuin lugn och ro, som inte går att uppnå i en stressig stad med alla möjliga störningsmoment i omgivningen.

Dessutom samarbetar vi på Hovs Hallar med två ledande eventföretag. Detta innebär ett stort utbud av aktiviteter och saker att göra för alla företag som väljer att ha sin konferens hos oss på Hovs Hallar. Den varierande naturen på Bjärehalvön skapar stora möjligheter att hålla aktiviteterna utomhus, något som ofta uppskattas av konferensens deltagare. Självklart finns det alternativ även för de som hellre stannar inomhus.

Vi på Hovs Hallar erbjuder…

  • Hotell nära Båstad och Torekov med tre olika typer av rum, vi har något för alla
  • En mängd olika aktiviteter för företag
  • Naturskön omgivning med både berg, hav och skog
  • Närhet till många städer med stort utbud av upplevelser

Hotell Båstad och Torekov – När du ska boka övernattning

Vi på Hovs Hallar ser fram emot att höra ifrån dig. Oavsett om du representerar ett företag eller vill bo hos oss som privatperson kan du enkelt kontakta oss via kontaktuppgifterna som du hittar här på vår hemsida. Självklart kan du även boka rum direkt online.

Boka ditt boende nära Båstad och Torekov hos oss på Hovs Hallar!

Hovs Hallar – Ditt boende i Båstad och Torekov

Varmt välkommen att boka ditt rum hos oss redan idag. Du bokar rum hos oss genom hemsida alternativt ring vår reception så hjälper dem dig att hitta rätt typ av rum för dig och ditt sällskap. Här får du tid att njuta av en spektakulär natur och varför inte unna dig en lyxig middag i vår restaurang. Vi är säkra på att du kommer trivas hos oss och vi ser fram mot att få ta väl hand om dig och ditt sällskap.

Hotell Båstad / Torekov

Boka konferens vid havet

Hos oss kan ni konferera i en natur skapad av sol, vind och vatten. Totalt har vi fem konferenslokaler med olika storlekar, standard och prisklasser. Ett möte hos oss kombinerar effektivt arbete med underbar natur.

LÄS MER

Välkommen på lunch

Samtliga vardagar: 11.30-14.30

Lunchmeny denna vecka