Hotell Skåne vid havet

HOVS HALLAR

Boka en romantisk weekend utanför Båstad

Är du intresserad av att boka en romantisk weekend? En hotellvistelse med den man gillar bäst är en svårslagen present, överraskning eller helgaktivitet. Att bo fint och äta gott i vacker natur kan inte gå fel. En av de vackraste, och mest romantiska platserna, är Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Hovs Hallar är ett hotell i Skåne vid havet, beläget mellan Båstad och Torekov. Vi har ofta par som gäster som vill uppleva lite guldkant på tillvaron över en romantisk weekend. Just därför har vi tagit fram vårt Helgpaket. Helgpaketet bäddar för romantik, skratt och en minnesvärd resa.

Sök lediga rum

Bjärehalvöns romantiska natur

Rätt omgivning kan göra mycket för stämningen. Att bo tillsammans på ett hotell i Skåne vid havet är lika mycket naturupplevelse som hotellvistelse. Hotellet ligger i ett naturreservat med varierad natur. Här finns raukar, grottliknande formationer, stora slätter och ett vackert hav.

Att från sitt fönster kunna blicka ut över en havshorisont eller Bjärehalvöns unika böljande landskap är en upplevelse i sig. Om ni är det aktiva paret som gillar att röra på sig är det alltid nära till en löprunda, promenad eller cykeltur i vacker natur. För de som är mer fokuserade på avslappning finns badtunna och stora möjligheter för total lugn och ro.

Restaurang med utsikt över havet

Att äta middag tillsammans kan vara romantiskt i sig. Vi gör det lätt att tycka om varandra med en trerättersmiddag som ni kommer att minnas länge. Njut av varandras sällskap och god mat. När ni befinner er hos oss på Hovs Hallar så känns vardagen och rutinerna långt borta.

Hovs Hallars Helgpaket inkluderar:

  • Ost och charkbricka samt ett glas cava.

  • Trerättersmeny
  • Övernattning i dubbelrum anpassat för par
  • En stor klassisk hotellfrukostbuffé

Mer än bara en romantisk weekend utanför Båstad…

Helgpaketet är ett av våra mer populära paket som vi på Hovs Hallar erbjuder. Vi har ett stort utbud av paket för många olika typer av sällskap. Här listar vi några av dem:

  • Extravaganza: total avkoppling med extra guldkant
  • Seaside Golf: paketet för golfaren som vill njuta av Bjärehalvöns unika golfbanor
  • Grillpaket: under sommaren dukar vi upp en varierad och komplett grillbuffé
  • Varmbadhus: njut av en avkopplande massage och ett härligt örtbad för att sedan äta en trerättersmiddag

Boka er romantiska weekend utanför Båstad

Alla par förtjänar då och då en romantisk weekend. Glöm bort vardagen och gör något speciellt tillsammans. Hos oss på Hovs Hallar räcker det att bara vara för att komma närmare varandra. Boka helgpaketet direkt på vår hemsida idag! Om ni har några frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss, vi hjälper gärna till. Alla kontaktuppgifter finns här på vår hemsida.

Njut av en romantisk weekend hos oss på Hovs Hallar!

hotell skåne vid havet

Boka konferens vid havet

Hos oss kan ni konferera i en natur skapad av sol, vind och vatten. Totalt har vi fem konferenslokaler med olika storlekar, standard och prisklasser. Ett möte hos oss kombinerar effektivt arbete med underbar natur.

LÄS MER

Välkommen på lunch

Samtliga vardagar: 11.30-14.30

Lunchmeny denna vecka