Jobba på Hovs Hallar

Var med och ta hand om våra gäster på bästa möjliga sätt

På Hotell & Restaurang Hovs Hallar är vi intresserade av att hitta medarbetare med förmågan att få våra gäster att känna sig hemma i samma ögonblick som de möter den obrutna utsikten över havet.

Just nu letar vi efter personal till


Hotell & Restaurang Hovs Hallar söker Serviceproffs till matsalen.

Välkommen till underbara Hovs Hallar utanför Båstad. Hos oss upplever ni den speciella atmosfär som karaktäriserar och kännetecknar miljön i området. Närheten till vattnet och naturreservatet, klippformationerna och frihetskänslan ger er näring för kropp och själ. Precis utanför dörren har vi de stora vidderna av natur och som hotellgäst kan du knappast komma mycket närmare naturen än så här.

Mycket av det som finns på menyn kommer från lokala producenter på Bjärehalvön – grönsaker, fisk, skaldjur, kött och fågel. Vi är extra stolta över att kunna erbjuda råvaror från vår egen gård, belägen bara 300 meter från restaurangen. Mer närodlat än så blir det knappast. För oss känns det självklart att vara ett ISO-certifierat miljöhotell med engagerat hållbarhetstänk.

Vi söker Serviceproffs som älskar att arbeta med mat, dryck och service.

Du behöver ha minst några års erfarenhet, gärna med utbildning.

Du behöver ha:
 • Serveringskunskap
 • Vinkunskap grundläggande
 • Barkunskap grundläggande
 • Engagemang
 • Blick för vad som behöver göras
 • Klipp i steget
 • Gästfokus
Därtill behöver du vara:
 • Glad
 • Trevlig
 • Intresserad
 • Lösningsfokuserad
 • Vi jobbar morgon, dag, kväll och helg

Kassa, servering, vi hoppar in och hjälper varandra när och där det behövs.

Vi jobbar med allt från konferenser, luncher, bröllop, grillkvällar, bemärkelsedagar osv.

Eftersom vi finns på landet utan kommunaltrafik behöver du ta i beaktande transport till och från arbetet.

Anställningen är en tillsvidareanställning 75%-100% med sex månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 15 mars!

Kontakt: Anki Anderson anki@hovshallar.com


Köket

Vi söker kökschef/kock till en av södra Sveriges vackrast belägna konferensanläggningar – Närmre naturen kommer gästerna inte utan tält

Vi söker nu kökschef/kock som blir en nyckelspelare i vår målsättning att vara södra Sveriges bästa konferens- och naturhotell.


Du har högsta ansvaret för medarbetare som ingår i din köksverksamhet och jobbar nära vår restaurangchef och konferenschef. Du har ett övergripande budgetansvar av b.la inköp och personalplanering för köksverksamheten.

Vi vill att du ska vara kreativ och nyfiken i ditt gastronomiska arbete. Du kommer att ha stort inflytande gällande utformning av menyer och koncept. I din roll kommer du även att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som ställer krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna.

Vi lagar all mat från grunden, där närheten till vattnet, naturreservatet och de unika klippformationerna gör att vi har en tydlig strävan att använda oss av lokala produkter. Nyfikenhet och skaparglädje får utrymme i vårt nybyggda kök där lokalproducerade råvaror såsom vilt av alla de slag och fågel/fisk i säsong blir en naturlig del av arbetet.

Verksamheten innefattar hotell med 110 bäddar, restaurang med ca 200 sittplatser, fem konferenslokaler och en bar. Detta innebär att du som kökschef skall komponera menyer till lunch, konferens, bröllop och a là carte gäster.

Som person vill vi att du är du stresstålig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Självklart så förväntar vi oss att du har ett gediget intresse för mat, service och kvalitet.

Tjänsten innefattar arbete alla dagar i veckan enligt. schema även kvällar och helger.

Kontakt: Bengt Myhrman på Affektor
Telefon: 076-398 57 00
E-post: info@affektor.se


Spontanansökan

Finns det inga lediga tjänster som passar just dig? Skicka då gärna in en spontanansökan och ditt CV till oss på Hotell & Restaurang Hovs Hallar. Vi sparar din ansökan så länge den känns relevant men maximalt ett år efter att du skickat den.


Ansök med detta formulär

Eventuella frågor besvaras av aktuell kontaktperson för de olika tjänsterna.

Namn*

Ålder*

E-post*

Jag söker tjänsten som*

En kort beskrivning om dig själv*

Några frivilliga rader om dig själv

Bifoga din CV som PDF

*oblitoriska fält

Click here to add your own text