Konferens Båstad Torekov

Boka konferens i nordvästra Skåne, nära Torekov och Båstad – Hovs Hallar

Många företag väljer att anordna konferenser, och det blir vanligare och vanligare. Planeringen av en konferens är A och O. Man behöver bestämma hur länge konferensen ska pågå, om övernattning krävs och givetvis vilka aktiviteter som ska ingå i konferensen för eventuell teambuilding.

Hovs Hallar är ett hotell som även erbjuder företag att anordna konferens nära Båstad och Torekov. Beläget på den natursköna Bjärehalvön i nordvästra Skåne är Hovs Hallar en perfekt plats att anordna er nästa konferens på. Lokaler särskilt anpassade för konferens i kombination med en omgivning som skänker lugn till alla konferensdeltagare gör Hovs Hallar ett populärt val för många företag när de planerar en konferensdag med teambuilding i Skåne.

Hovs Hallar

info@hovshallar.com
0431- 44 83 70

Kontakta oss för mer information!

Namn*

E-post*

Meddelande

konferens båstad

Teambuilding, konferens eller kick-off utanför Torekov och Båstad

Vi på Hovs Hallar anpassar oss efter era behov. Oavsett om ni anordnar teambuilding-aktiviteter, en kick-off eller en stor konferens är vi här för er. Våra lokaler är anpassade för både mindre och större antal konferensdeltagare. Vi har flera konferenslokaler att välja mellan i olika storlekar och prisklasser. Vi erbjuder också gratis wifi och material som er konferens kräver. Om det är något ni undrar är det bara att kontakta oss. Vi hjälper gärna till och finns med som bollplank hela vägen – innan, under och efter konferensen.

Konferens med närhet till både Torekov och Båstad

Omgivningen runt Hovs Hallar är varierande och här har ni nära till både bad, berg och skog. Trots närheten till naturen är det inte långt till stadslivet. Båstad ligger 20 minuter bort och har ett stort utbud av aktiviteter och evenemang året runt, inte minst under sommarhalvåret. Ännu närmre ligger Torekov, Skånes eget semesterparadis. Det är inte en slump att många väljer att tillbringa tid i Torekov med dess vackra omgivning.

konferenshotell skåne

Ett stort utbud av aktiviteter för just ert företags konferens

Vi på Hovs Hallar är stolta över att vi samarbetar med två ledande eventföretag här i Skåne. Tack vare dessa samarbeten kan vi skräddarsy alla konferenser efter era behov. Det finns fartfyllda och lugna teambuilding-aktiviteter, både inom- och utomhus. Många företag väljer att göra kick-offen, teambuildingen eller konferensen lite roligare genom att anordna en eller flera aktiviteter som inte handlar om jobb. Självklart resulterar en aktivitet ofta i en stark sammanhållning mellan deltagarna och mycket skratt, vilket leder till positiva effekter även på arbetet.

En restaurang anpassad för konferenser och företagsevenemang

Vi på Hovs Hallar i nordvästra Skåne har lång erfarenhet av att anordna konferenser i våra lokaler. Vi förstår därför att maten är en viktig del av konferensen. Att kunna äta god mat på konferensanläggningen, utan att behöva åka iväg, uppskattas av många av våra företagsgäster.

För oss är det viktigt att använda rätt råvaror. Maten som serveras på Hovs Hallar lagas ofta med lokalt odlade råvaror från Skåne, Halland och närliggande områden. De flesta grönsaker odlar vi till och med helt själva, mer lokalt än så är inte möjligt. Samtidigt som högkvalitativa och lokala råvaror innebär god mat betyder det också att vi är snälla mot miljön. Detta vinner alla på, inte minst ni som restaurangbesökare.

Vår restaurang vetter mot ett öppet hav och en obruten horisont. Sitt ner vid ett bord och blicka ut mot en slående vy, samtidigt som ni blir serverade god mat lagad med väldigt lokalt producerade råvaror. En god middag spelar stor roll för deltagarna, det kan fungera som en ordentlig humörhöjare!

teambuilding skåne

Fem anledningar att anordna er nästa företagsaktivitet hos oss på Hovs Hallar i Skåne:

  1. Vacker natur formad av sol, vind och vatten, som ger er en fantastisk upplevelse som ni sent kommer att glömma.
  2. Kapacitet för många deltagare och olika typer företagsevent. Dessutom flera olika prisklasser.
  3. Vår restaurang använder i stor utsträckning egenproducerade råvaror. Maten serveras i en restaurang med havsutsikt.
  4. Samarbetet med två eventföretag gör att vi kan erbjuda helt skräddarsydda konferenser, kick-offer eller teambuildingar – helt efter era behov och önskemål.
  5. Vår serviceinriktade personal erbjuder inspiration och rådgivning om ni önskar hjälp med planeringen av er företagsaktivitet.

Hovs Hallar – Ett ledande konferenshotell i Skåne

Anordna er nästa företagsaktivitet eller konferens med teambuilding hos oss på Hovs Hallar i nordvästra Skåne. Kontakta oss idag via telefon eller mail. Alla kontaktuppgifter hittar ni direkt här på vår hemsida.

Letar du konferenspaket i Skåne? Då har du kommit rätt!

Vi på Hovs Hallar har gedigen erfarenhet av konferenser, företagsaktiviteter, kick-offer etc. Vi skräddarsyr alltid ett konferenspaket som passar era behov och önskemål. Genom våra samarbetspartner kan vi erbjuda mängder av aktiviteter som vi lovar kommer bli minnesvärda för ert företag under lång tid. Välkommen att kontakta oss idag så tittar vi på ett konferenspaket som passar just er.

Varmt välkomna till Hovs Hallar på Bjärehalvön!