KONFERENSPAKET SKÅNE

Skåne är förutom Sveriges sydligaste landskap kanske även det vackraste. Från Malmös storstadspuls till sceniska Österlen har Skåne något för alla smaker. Ett av Skånes guldkorn, kanske smultronställenas smultronställe, är Hovs hallar på Bjärehalvön. Där, vid det böljande havet, har naturens gång skapat häpnadsväckande klippformationer som bjuder på en dramatisk och minnesvärd upplevelse. Och precis där finns vi – Hovs Hallar Hotell.

Hovs Hallar

info@hovshallar.com
0431- 44 83 70

Boka konferenspaket i Skåne hos Hovs Hallar Hotell

Det finns många anledningar till varför det är en god idé att boka er konferens hos oss. För det första är det svårt att hitta en mer speciell och inspirerande plats än här vid Hovs hallar. Bara att vistas här är inspirerande och stärkande i sig. För det andra erbjuder vi som sagt fem finfina konferenslokaler i olika storlekar och prisklasser. Samtliga ligger i huvudbyggnaden. Nedan följer en lista över våra konferenslokaler:

  • Segeltorpsterrassen. Segeltorpsterrassen är, med sina 106 kvm, en härlig nybyggd och ljus konferenslokal, som passar perfekt till en större grupp. Konferenslokalen har en underbar utsikt samt två terrasser. Med plats för upp till 100 personer i skolsittning och 120 personer i biosittning får du en konferens utöver det vanliga. Vi möblerar efter din önskan och behov för att få den bästa harmonin i rummet.
  • Terrassen. Lokalen är, med sina 53 kvm stora utrymme, en härlig nybyggd och ljus konferenslokal som passar perfekt till en större grupp. Konferenslokalen har en underbar utsikt med terrass. Med plats för upp till 32 personer i skolsittning och 50 personer i biosittning får du en konferens utöver det vanliga. Vi möblerar efter din önskan och behov för att få den bästa harmonin i rummet.
  • Segeltorp. Lokalen är med sina 53 kvm stora utrymme, en härlig nybyggd och ljus konferenslokal som passar perfekt till en större grupp. Konferenslokalen har en underbar utsikt med terrass. Med plats för upp till 32 personer i skolsittning och 50 personer i biosittning får du en konferens utöver det vanliga. Vi möblerar efter din önskan och behov för att få den bästa harmonin i rummet.
  • Kampehöj. Kampehöj (90 kvm ) är ett personligt konferensrum med snedtak och en vidunderlig havsutsikt. Med plats för upp till 34 personer i skolsittning och upp till 70 personer i biostittning får du en konferensupplevelse utöver det vanliga. Vi möblerar efter din önskan och behov för att få den bästa harmonin i rummet.
  • Långa klippan. Långa klippan (66 kvm) är ett personligt och ljust konferensrum beläget i huvudbyggnadens bottenplan med ett panoramafönster som går att öppna med egen terrass utanför. Med plats för upp till 34 personer i skolsittning och upp till 70 personer i biosittning får du en lugn och behaglig konferensmiljö. Vi möblerar efter din önskan och behov för att få den bästa harmonin i rummet.

Konferenspaket Skåne

Konferenspaket i Skåne med teambuildingaktiviteter

Varför inte ordna ett konferenspaket som innefattar teambuildingaktiviteter? För att få maximal vinning av ert företagsevent eller teambuilding samarbetar vi med två av de bästa eventföretagen på Bjäre: SpiritEvent och Stora Blå. Tillsammans skräddarsyr vi ert paket och helhetsupplevelse och tar hand om er från början till slut. Surfa in på företagens webbsidor för att se vilka spännande aktiviteter de anordnar!

Allt som allt är vi säkra på att er konferens skulle bli väldigt lyckad och minnesvärd ifall ni valde att ha den hos oss. Är det något du undrar över eller vill ha tips och inspiration så är det bara att kontakta oss närsomhelst på 0431-44 83 70 eller info@hovshallar.com. Vi ser fram emot att få ta hand om er!

Kontakta oss

Hovs Hallar
info@hovshallar.com
0431- 44 83 70

Namn*

E-post*

Meddelande