NATURRESERVAT SKÅNE

ÖVERNATTA PÅ HOTELL HOVS HALLAR

Skåne är förutom Sveriges sydligaste landskap kanske även det vackraste. Från Malmös storstadspuls till sceniska Österlen har Skåne något för alla smaker. Ett av Skånes guldkorn, kanske smultronställenas smultronställe, är Hovs hallar. Hovs hallar är ett naturreservat i Skåne, utgjort av dramatiska klippformationer intill det böljande havet. En del besökare upplever Hovs hallar som en rentav utomjordisk plats, och precis där, i mystiken, finns vi – Hovs Hallar Hotell.

Sök lediga rum

Vi är ett hotell med den ena foten i naturen och den andra i civilisationen. Till havet och de mystiska klipporna är det endast ett stenkast, och till Båstad eller Torekov ungefär tio minuter med bil. Hos oss bor man mysigt och ombonat, men samtidigt mitt i den Skånska naturens häftiga svängningar. Det är dessutom lätt att med bil ta sig till andra platser i Skåne från oss.

naturreservat skåne

Att göra i Hovs hallar naturreservat i Skåne

Det finns en rad olika aktiviteter man kan göra i Hovs hallar naturreservat. Vi ger några exempel:

  • Bada. Att bada är en aktivitet som lämpar sig bäst under sommarmånaderna, men ibland kan det faktiskt vara skönt att ta sig ett uppfriskande dopp mitt i november (tro oss!). Hovs hallar bjuder på fina badklippor och minnesvärda badupplevelser.
  • Vandra. Varför inte bara ta lite tid att strosa runt i Hovs hallar? Bara andas den underbara luften och lägga ifrån sig vardagen en liten stund? Ifall man är sugen på en lång promenad så kan man vandra den populära Skåneleden som bland annat går igenom Hovs hallar.
  • Bouldering. Inom klättring har “bouldering” blivit stort under de senaste åren. Det går ut på att man utan traditionell klättringsutrustning klättrar på mindre stenformationer. Bouldering är bokstavligt talat en stenkul aktivitet samt en bra träningsform.
  • Fågelskådning. Hovs hallar naturreservat i Skåne har ett rikt fågelliv och lockar många fågelskådare. Här kan man bland annat se gråtrut, stormfågel och havssula.

Hovs Hallar Hotell – En sevärdhet i sig

Även fast man besöker Hovs hallar naturreservat och inte bor hos oss så är det ändå värt att titta förbi. Naturreservatet är verkligen ett måste att ha upplevt i Skåne, och varför inte då passa på att lyxa till det med en utsökt lunch eller middag i vår restaurang?  Vi är stolta att servera fisk, vilt och grönt från närområdet och våra duktiga kockar kan sannerligen konsten att komponera ihop den perfekta måltiden. Du är alltid välkommen till oss på Hovs Hallar Hotell. Vi ser fram emot att få ta hand om dig!

Boka konferens vid havet

Hos oss kan ni konferera i en natur skapad av sol, vind och vatten. Totalt har vi fem konferenslokaler med olika storlekar, standard och prisklasser. Ett möte hos oss kombinerar effektivt arbete med underbar natur.

LÄS MER

Välkommen på lunch

Samtliga vardagar: 11.30-14.30

Lunchmeny denna vecka