Välkommen till Hotell & Restaurang Hovs Hallar

HOTELL | RESTAURANG | KONFERENS | NATUR

Närmare naturen kommer du inte utan tält

Välkommen till underbara Hovs Hallar utanför Båstad. Hos oss upplever ni den speciella atmosfär som är så karakteristisk för området: närheten till vattnet, naturreservatet och klippformationerna – och en känsla av frihet som stärker själen. Naturen öppnar sina vidder precis utanför dörren. Du kan knappast komma närmare naturen än som gäst på vårt hotel.
 
Vi arbetar löpande för en hållbar miljö genom att uppvärma med förnybar energi och vårt egna vindkraftverk. Dessutom har vi ett ekologiskt avloppssystem där avloppsvattnet blir renat av växter, helt utan kemikalier. Vårt eget vatten har eget kretslopp. Vår vision är att installera solceller inom kort.

Sök lediga rum
Letar du efter den perfekta presenten?

Presentkort är enkla att ge och trevliga att få. Beställ ditt presentkort till Hotell Hovs Hallar vid Båstad. Ditt presentkort skickas via e-mail eller som ett vackert gåvobevis i kuvert. Du väljer leveransadress i kassan.

Boka konferens vid havet

Hos oss kan ni hålla konferens i en natur skapad av sol, vind och vatten. Vi har fem konferenslokaler med plats för upp till 120 personer i vår största lokal med biosittning. Ett möte hos oss kombinerer effektivt arbete med underbar natur. LÄS MERA

Välkommen till lunch

Alla vardagar under högsäsong: 11.30-16.00

Vardagar under lågsäsong kl 11.30-14.30

Lunchmeny denna vecka

This post is also available in: Engelska Tyska Polska Danska