Spela golf på Bjärehalvön

Spela golf och bo nära havet

Sugen på att lufta klubborna ute på havsnära, kuperade slätter? Här på Bjärehalvöns klassiska golfmark väntar hissnande vyer och fantasifulla slag.

Bjärehalvön är känt för sina många och vackra golfbanor. Närheten till Båstad och Torekov gör att golfbanorna är välbesökta och välvårdade året om. Hotell Hovs Hallar ligger strategiskt med korta avstånd till samtliga golfbanor. Hos oss kombinerar man en runda på golfbanan med lugn & ro på kvällen. Restaurangen serverar lunch på vardagar och är öppen för kvällsservering. På sommaren erbjuder vi grillkvällar på onsdagar under juli och augusti. Läs mer om våra evenemang.

Golfbanorna på Bjärehalvön ligger inbäddade i det böljande landskapet och med det gynnsamma klimatet går det att spela golf princip året runt.

De populäraste golfbanorna som våra gäster besöker är:

• Bjäre GK

• Båstad GK

• Torekovs GK – öppet året om! Ta kontakt med oss för bokning

• Åkagården GK

• Äppelgården GK

Det ingår en greenfee ankomstdagen i priset för ett Golfpaket.

Boka idag så hjälper vi dig med greenfee på dessa banor.

Notera att under högsäsong har vissa banor högre greenfee därför kan ett tillägg tillkomma.

Lägg till en extra natt i samband med ditt paket för endast 995 kr inkl frukost i dubbelrum mot land, i dubbelrum med havsutsikt +300 kr. Gäller endast i mån av plats och gå ej att kombinera med andra erbjudanden än våra paket.

Det går bra att boka en extrasäng till paketpriset. Kostnaden är 300kr. Notera att kostnad för måltider inte ingår för extrasängen utan debiteras beroende på gästens/barnets ålder.

Golfpaket med Sönnertorps GK.

Sönnertorp är en fullängds tolvhålsbana av medelsvår karaktär med en öppen landskapsstruktur.
Belägen mitt på Bjäre i det vackra skånska kulturlandskapet. Banan är slopad och öppnades 2001.
Banan ger både den avancerade spelaren och nybörjaren en utmaning. Sönnertorps Golfklubb är medlem i Svenska Golfförbundet. Alla är välkomna oavsett handicap, endast en i bollen behöver ha officiellt handicap 36. 

I paketet ingår en dagsgreenfee, en trerättersmiddag och övernattning med frukostbuffé.

1 495 per person med del i dubbelrum.
1 795 kronor enkelrum.

Detta golfpaket bokas direkt på telefon: 0431-44 83 70

Nordens bästa golfdestination – Golfpaket i Båstad och Torekov som passar dig

Golfbanorna på Bjärehalvön är något utöver det vanliga och rankas högt på den nordiska golfkartan. Här spelar du golf i ett böljande landskap och med vidsträckta vyer över havet. Dessutom är detta ett område som innehar väldigt många golfbanor på en liten yta. Detta innebär att du under din vistelse har möjlighet att testa olika banor utan att behöva åka speciellt långt. Vi vet vad golfälskare uppskattar – Välkommen till oss!

Boka ditt golfpaket i Båstad och Torekov idag

Seaside Golf – Ett golfpaket med ankomst måndag–söndag. Tillsammans med våra lokala golfklubbar erbjuder vi ett lyxigt aktivitetspaket i golfens tecken.

Pris från 1 795 kr per person i dubbelrum inklusive en greenfee.


This post is also available in: Engelska Tyska Polska Danska