Helgpaket

Helgpaket

Maxa helgmyset i vackra Hovs Hallar – omgiven av hav, natur och det stora lugnet. Upplev Bjärehalvöns spektakulära sceneri precis utanför dörren. Här räcker det att bara vara.

Starta helgen med en ost och charkbricka samt ett glas cava. Efter en uppfriskande promenad bjuds det på en skön stund i våra badtunnor under bar himmel. Låt er väl smaka av en härlig trerättersmeny i vår restaurang, där vi tar det närodlade som en självklarhet. På morgonen serveras en riklig frukostbuffé, ackompanjerad av en vidunderlig utsikt.

Paketet inkluderar:

  • Ost och charkbricka samt ett glas cava
  • Trerätters meny
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé

Lägg till en extra natt i samband med ditt paket för endast 995,- inkl frukost i dubbelrum mot land, dubbelrum med havsutsikt +300 kronor. Gäller endast i mån av plats och ej under högssäsong.

Det går bra att boka en extrasäng till paketpriset. Kostnaden är 300 kr. Notera att kostnad för måltider inte ingår för extrasängen utan debiteras beroende på gästens/barnets ålder.


Restaurang Hovs Hallar serverar lunch på vardagar, helgmeny på lördag och söndag och är öppen för kvällsservering. På sommaren erbjuder vi grillkvällar på onsdagar 15 juli – 5 augusti. Läs mer om våra evenemang.

Boka ditt helgpaket idag

This post is also available in: Engelska Tyska Polska Danska