Höstmys

Ta en paus från vardagen

Säsongspaket med ankomst:
Måndag till fredag vecka 42 & 43
Torsdag till lördag vecka 44
Måndag till fredag vecka 45-47

Pris från 995kr /person i dubbelrum.

Ta en välbehövlig paus från vardagen och fyll på med ny energi. Närheten till havet, den vackra naturen och den lugna atmosfären ger dig nya krafter.

Först en uppfriskande promenad på vandringsleden – längs med stranden och ovanför klipporna. Sedan är det härligt att komma in och värma sig framför den öppna brasan. Eller varför inte njuta av en välgörande stund i den heta bastun. Kvällens tvårättersmeny är en härlig smakupplevelse med fokus på lokala råvaror. Efter en god natts sömn väntar en riklig frukostbuffé ackompanjerad av en fantastisk utsikt över havet och klippformationerna.

Paketet inkluderar:

  • Tvårätters middag
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé

Det går bra att boka en extrasäng till paketpriset. Kostnaden är 300kr. Notera att kostnad för måltider inte ingår för extrasängen utan debiteras beroende på gästens/barnets ålder.


Restaurang Hovs Hallar serverar lunch på vardagar och är öppen för kvällsservering. På sommaren erbjuder vi grillkvällar på onsdagar och fredagar i juli och augusti. Läs mer om våra evenemang.

Boka ditt höstmyspaket idag

Det går bra att boka en extrasäng till paketpriset. Kostnaden är 300kr/natt inklusive frukost. Notera att kostnad för övriga måltider inte ingår för extrasängen utan debiteras beroende på gästens/barnets ålder.