Ta en paus i vardagen

Vardagsflärd

Ta en välbehövlig paus från vardagen och fyll på med ny energi. Här i underbara Hovs Hallar utanför Båstad räcker det att bara vara. Närheten till havet, det vackra naturreservatet och den lugna atmosfären ger dig nya superkrafter.

Efter en uppfriskande promenad bjuds det på en skön stund i våra badtunnor under bar himmel. Kvällens trerättersmeny är en gastronomisk upplevelse med fokus på lokala råvaror. På morgonen väntar en riklig frukostbuffé ackompanjerad av en fantastisk utsikt över havet och klippformationerna. Passa på att ta en skön promenad på vandringsleden runt området – längs med stranden och ovanför klipporna.

Paketet inkluderar:

  • Trerätters meny
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé

Det går bra att boka en extrasäng till paketpriset. Kostnaden är 300kr. Notera att kostnad för måltider inte ingår för extrasängen utan debiteras beroende på gästens/barnets ålder.


Restaurang Hovs Hallar serverar lunch på vardagar och är öppen för kvällsservering. På sommaren erbjuder vi grillkvällar på onsdagar och fredagar i juli och augusti. Läs mer om våra evenemang.

Boka en avkopplande vistelse idag

This post is also available in: Engelska Polska