Ta en paus i vardagen

Vardagspaket

Ta en välbehövlig paus från vardagen och fyll på med ny energi. Här i underbara Hovs Hallar utanför Båstad räcker det att bara vara. Närheten till havet, det vackra naturreservatet och den lugna atmosfären ger dig nya superkrafter. Njut av en skön promenad på vandringsleden runt området – längs med stranden och ovanför klipporna. Efter en uppfriskande promenad bjuds det på en skön stund utomhus i våra badtunnor under bar himmel.

Kvällens trerättersmeny är en smakupplevelse med fokus på lokala råvaror. På morgonen väntar en riklig frukostbuffé i vår restaurang med en fantastisk utsikt över havet och klippformationerna.

Paketet inkluderar:

  • Trerätters meny
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Badrock och badtofflor
  • Tillgång till jaccuzzi och bastu

Lägg till en extra natt i samband med ditt paket för endast 995 kr inkl frukost i dubbelrum mot land, dubbelrum med havsutsikt + 300 kr.
Gäller endast i mån av plats och ej under högsäsong

Det går bra att boka en extrasäng till paketpriset. Kostnaden är 300 kr. Notera att kostnad för måltider inte ingår för extrasängen utan debiteras beroende på gästens/barnets ålder.


Restaurang Hovs Hallar serverar lunch på vardagar och är öppen för kvällsservering. På sommaren erbjuder vi grillkvällar på onsdagar under juli och augusti. Läs mer om våra evenemang.

Boka en avkopplande vistelse idag

This post is also available in: Engelska Tyska Polska Danska